Morsomme aktiviteter for barn

Det finnes svært mange festivaler i Norge, men få der alt fokus er på barn og ungdom. Kalvøya kulturfestival har siden 2005 hatt gleden av å arrangere en flott festival med mange aktiviteter for de minste. Og det har vært til stor begeistring både for store og små. Sommerferien vil for de fleste by på mange flotte opplevelser, men her kan man oppleve noe flott sammen med venner og familie fra eget nærområde. Med mange ulike aktiviteter vil barna bli stimulert på en flott måte. Gjennom flere år har Kalvøya kulturfestival vært et yndig samlingspunkt for hele familien.

Aktiviteter for hele familien på Kalvøya Kulturfestival

Med stort fokus på musikk, dans, lek, læring i tillegg til kreativitet og sport, er det noe for alle barn på denne festivalen. Et av målene med kulturfestivalen har vært å lage et flott og kulturelt samlingspunkt i fellesferien. Med en kort kjøretur unna Oslo, er det også mange utenfor Bærum som velger å ta turen hit. Festivalen varer en hel helg, slik at alle barn samt familiemedlemmer kan se og oppleve alle de flotte aktiviteter som foregår på øya.

Gjennom flere år har Kalvøya kulturfestival bygget opp en solid erfaring med å arrangere en engasjerende, koselig og aktiv festival for barna og deres familier. Og sang, musikk og aktiviteter er nettopp det som sørger for at barna storkoser seg på denne festivalen. Kalvøya Kulturfestival har for mange familier blitt en fast tradisjon. Derfor ser vi nå at de som selv deltok på festivalen som barn og ungdom, velger å tilbringe tid på denne festivalen sammen med sine egne barn.

Sandstrender, åpne sletter og flere lekeapparater

En av grunnene til festivalens store suksess er øyas område. I tillegg til å finne skog og fjell, har man tilgang på deilige sandstrender, åpne sletter for bruk til ballsport og opptil flere lekeapparater. Kalvøya kulturfestival har også helt siden starten blitt tatt godt imot blant politikere, artister og andre kjendiser. Som en av våre viktigste sponsorer vil Aftenposten komme til festivalen med sin egen seilbåt, som er beregnet på nybegynnere. Slik kan barna få gleden av aktiviteter også i vannet.

En annen av våre viktige sponsorer er Norges Blindeforbund. De vil også bidra med egne aktiviteter for barn. Derfor vil barn kunne få prøve seg på noen av Blindeforbundets favorittleker, nemlig lydgeværskyting og hinderløyper med bind for øynene. Dette er morsomt for barna, samtidig som Blindeforbundet kan vise litt av utfordringene deres medlemmer står overfor hver dag. NRK er en sponsor som har støttet Kalvøya kulturfestival i flere år og som også kommer tilbake i år. Kanskje det finnes muligheter for at barnet ditt kommer på TV, mens det koser seg på festivalen?

Aktiviteter som å løpe etter en drage

En kulturfestival med de yngre i fokus

Alle festivaler har en målgruppe, men det er svært få som fokuserer utelukkende på de yngre. Derfor vil Kalvøya Kulturfestival være den riktige plassen og ta med barnet sitt i sommer. Med flere aktiviteter vil ikke barnet ha det kjedelig. Det at festivalområdet bare ligger en liten kjøretur unna Oslo, gjør det meget praktisk å ta seg en liten tur. Man kan selvfølgelig også velge og være med på de ulike aktivitetene gjennom hele helgen. Er ikke det noe ditt barn har lyst til?