Sikkerhet

Sikkerhet på Barneøya

Safe Security vil i år være ansvarlig for sikkerheten på øya, og sørge for sikkerhet rundt de arrangementer der det kreves.I hovedsak vil vekterne patruljere øya på dagtid, og ivareta sikring av området på natten. Vektere på natt vil være oppsatt og patruljerer øya utnom åpningstid. SAFE Security’s sikkerhetsansvarlig vil også være bindeledd mellom aktørene og de rutiner som er satt slik at publikum skal oppleve dette som trygt og sikkert sted å være. Sikkerhetsbasen finner du ved inngangen/broa. Festivalsykehuset er bemannet med voksne og ekte sykepleiere.

Sikkerhet festival

Paul Kiese er en bestefargammel Ullevålsøster, og leder Barneøyas eget festivalsykehus også dette året.

Nesten alle på Barneøya er bare opptatt av at barn skal bruke fantasien, og kose seg med venner og familie. Vi på festivalsykehuset er opptatt av at kroppene til alle virker til slike formål. Hos oss kan man få gnagsårplaster, solbeskyttende krem, smertestillende etter vepsestikk og mye mye mer. Om man ikke legger ut feller blir ingen skadet på festival. Det hender derimot at enkelte har problemer med sykdommer de har med seg hjemmefra, men vi kan hjelpe med det meste.”

PLAGSOM VEPS! Vepsen er spesielt plagsom i år – pass på hva barna putter i munnen! Båt med dykkerberedskap kretser øya kontinuerlig.

Om små barn kommer bort fra foreldrene sine har vi velfungerende og utprøvde systemer for søk. Vi ber om at foreldre som anmoder om vår hjelp ikke blir sinte når vi spør om de først har forsøkt å lete selv. En presis beskrivelse og sist sett er også det vi ønsker å vite.

Savnet barn? Ta kontakt med vår informasjon midt på øya.

Grilling forbudt på Kalvøya.

Båndtvang for hund gjelder i hele kommunen, også på Kalvøya.

Vernesoner for spesiell geologi, flora og fauna finnes på øya. Vær varsom.

HUSKELISTE FOR ANSVARSFULLE FORELDRE:

Liten sekk med innhold iht meteorologiske varsel. Cap er brukbart uansett.

Skriv mobiltelefonnummeret ditt rett på armen til barna.
Husk at det er vann rundt absolutt hele øya. Vit hvor barna er.